کفپوش اپوکسی یا اپوکسی کف یک محصول دو جزئی میباشد که دارای خواص مقاومتی عالی از جمله مقاومت مکانیکی بالا ، مقاومت سایشی بالا ، مقاومت شیمیایی عالی در برابر مواد قلیایی و اسیدها روغنی هاو چربی ها و همچنین ایجاد سطحی صاف و صیقلی مورد استفاده وسیعی در سالن های تولیدی مراکز صنعتی ، شیمیایی ، بیمارستانی ، نیروگاهی ، فرودگاهی و ….. پیدا کرده است. اپوکسی اغلب به روی سطوح بتونی و حتی سالن هایی که قبلا کفپوش های سنگی و موزائیک شده اند استفاده می گردد ، ولی در عین حال جهت سطوح فلزی نیز مناسب می باشد.
پیشرفت تکنولوژی موجب شده که امروزه از مصالح مختلف به عنوان کفپوش استفاده شود. هر کدام از مصالح به کار برده می توانند مزایا و معایب مخصوص به خود را داشته باشند. کفپوش اپوکسی به عنوان نوعی کفپوش که از رزین های اپوکسی تولید می شود، از مدرن ترین کفپوش های موجود به شمار می رود که بدون درز میتواند به صورت مایعی یکپارچه و با ضخامت ایده آل بر روی کف های بتنی نیز اجرا شود.
بررسی عملکرد و کیفیت این کفپوش نشان می دهد که شما علاوه بر اینکه از زیبایی بسیار بالایی برخوردار خواهید بود، می توانید از یک کفپوش با کیفیت و دوام ایده آل نیز برخوردار شوید. ساختار کفپوش اپوکسی به گونه ای است که شما به راحتی می توانید علاوه بر کف های بتنی بر روی موزاییک، فلز، سنگ و سیمان نیز آن را اجرا کنید. متناسب با سلیقه خود می توانید از کفپوش های اپوکسی در طرح های مختلف و رنگ های جذاب و زیبا در مکان های گوناگون استفاده نمایید.
اپوکسی کف
اپوکسی ، از واکنش رزین اپوکساید با سختکننده پولیآمین حاصل میشود. اپوکسی دامنه کاربرد گستردهای دارد، از جمله در مواد FRP و چسبهای همه کاره اپوکسی یک همبسپار است که از دو مادهٔ شیمیایی مختلف تشکیل شده است. این دو ماده را با نام رزین یا ترکیب ، و سخت کننده یا فعالساز میشناسند. رزین از تکپارها یا بسپارهایی با زنجیر کوتاه که در انتهایشان یک گروه اپوکساید قرار دارد تشکیل میشود.
ساختار شیمیایی اپوکسی این اجازه را میدهد که بسپارهای گوناگونی با خواص بسیار متفاوت تولید شود. به طور کلی اپوکسیها را به خاطر چسبندگی ، مقاومت شیمیایی و گرمایی ، خواص خوب یا حتی عالی مکانیکی، و مقاومت الکتریکی بسیار خوب میشناسند. بسیاری از خواص اپوکسیها را میتوان تغییر داد، برای مثال کفپوش اپوکسی های پرشده از نقره که رسانایی الکتریکی خوبی دارند نیز وجود دارد و این در حالی است که اپوکسی معمولا عایق الکتریکی هستند. برخی از انواع که دارای خاصیت عایقی/رسانایی در برابر گرما هستند و مقاومت الکتریکی بالایی دارند در الکترونیک کاربرد دارند.
ضخامت اپوکسی توسط محل مورد کاربرد و هــمچنین مـقولـه بار مــکانـیکی کـه مـمکن اسـت روی کـفپوش اعـمال گردد تعیین می شـود بـرای سـطوحی مانـند کـف آزمـایـشگـاه ها و سـالن های غـیر صـنعتی (اداری و بیمارستانی) ضخامت ۱۵۰۰-۱۰۰۰ (میـکرون)اجـرا مـی گـردد در صورتیکه اجرای کفپوش در سالن های تولـیدی،صـنعتی ، انیارهای کارخانجات و صنایع مد نظر باشد که رفت و آمـدوسایل نقلیه از جمله لیفتراک در آنجا جریان دارد ضخامت پیشـنهادی ۳۰۰۰ میکرون می باشد.
با توجه به ترکیبات به کار رفته در ساخت اپوکسی، چنانچه ذرات و مواد مختلفی بر روی این نوع کفپوش بریزد، با ویژگی های خاصی که دارد به ندرت مواد مورد نظر به آن ها چسبیده و شما برای تمیز کردن آن، ساده ترین کار را پیش رو خواهید داشت.
بررسی انواع کفپوش ها نشان می دهد که هر کدام از آن ها دارای معایبی به همراه مزایا خواهند بود. مقایسه اپوکسی کف نشان می دهد که استفاده از این کفپوش در مقایسه با سایر روش ها و محصولات می تواند مزایای گسترده تری برای شما داشته باشد.
معرفی بتن شیمی ساختمان
شرکت بتن شیمی ساختمان ،توسط تعدادی از متخصصین و مهندسین که تجربه سال ها فعالیت و حضور مستمردر زمینه تولید و عرضه افزودنی های بتن ،تولید واجرای انواع کفپوشها و پوشش های ساختمانی و صنعتی بر پایه اپوکسی ،پلی اورتان و همچنین اجرا و تامین مواد در زمینه کف کفپوش های بتن سخت (ماله پروانه ای)، بتن دکوراتیو و هارد ملات تشکیل گردیده است.
این مجموعه توانسته با فعالیت مستمر و پویا وهمچنین بهره گیری ازدانش فنی متخصصین ، تکنسین ها و تعامل با تولید کنندگان خارجی جایگاه والایی را در زمینه واردات ،عرضه و مشاوره در خصوص انواع افزودنی بتن، اجرای ماله پروانه ای سیستم های نوین کفسازی بتن سخت ، بتن دکوراتیو ، انواع اپوکسی ها ، پلی یورتان ، ترمیم ، آببندی ، مقاوم سازی سازه های بتنی و همچنین ملات های خشک سیمانی از قبیل انواع چسب های کاشی ، پودر بندکشی ، پودر بتن سخت ، پودر بتن استامپی ، آببند کننده های پلیمری بتن ، آب بند کننده کریستال شونده و … را بدست آورد. محصولات عرضه شده در این مجموعه قابل رقابت با محصولات مشابه ایرانی و خارجی بوده است که این مجموعه را مفتخر می داند که با بهره گیری از دانش مهندسین و تکنسینهای خود و تعامل با شرکتهای دانش بنیان روز به روز نیازهای پروژه های داخلی را مرتفع می سازد.