Site Loader
تهران ، ستارخان ، مرکز پارسیان الکتریک

فناوری نانو حتی زخم‌ها را هم زودتر خوب می‌کند

به گزارش گروه علم و پیشرفت خبرگزاری فارس به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، متخصصان یک شرکت دانش‌بنیان با استفاده از فناوری نانو توانستند زخم‌پوش‌های پودری و پانسمان‌های زخم را با هدف تسریع بهبود زخم‌های حاد، بومی‌سازی کنند.
بهروز رئوفی، مدیرعامل شرکت با اشاره به تولید زخم‌پوش‌های نانویی با هدف تسریع در درمان و کاهش دوره نقاهت زخم‌ها گفت: محصولات شرکت ما در حال حاضر شامل دو محصول پانسمان ورقه ای نانواکس و پودر زخم عمیق نانواکسپو است که در درمان زخم‌ها کاربرد دارند.
این فعال حوزه فناوری ادامه داد: ورقه‌های نانواکس در ابعاد ۱۰ سانتی‌متر مربع و پودرهای زخم‌پوش در بسته های دو گرمی عرضه می‌شود. این محصولات دارای مستندات و تاییدیه‌های ISO13485 و GMP بوده و محصول نانواکس دارای گواهی CE اروپا نیز هست. علاوه بر این گواهینامه‌ها، هر دو محصول گواهی تولید IMED از اداره تجهیزات پزشکی ایران را نیز دارا هستند. مجموعه نانونارین طب به طور مستقیم ۳۰ تا ۳۵ شغل ایجاد کرده است.
رئوفی با اشاره به کاربردهای گسترده پانسمان نوین ورقه‌ای نانواکس، عنوان کرد: این پانسمان نانویی در ..

ماهواره خیام چه اطلاعاتی در اختیار تحلیل‌گران قرار داده است؟

به گزارش خبرنگار علم و پیشرفت خبرگزاری فارس ، گرمایش زمین موجب شده تا دانشمندان و سیاست‌مداران به موضوع محیط زیست و رصد آب‌های موجود توجه ویژه‌ای داشته باشند؛ دستیابی به اطلاعات برخط و تغییرات جوی نیازمند استفاده از تکنولوژی‌های خاص بوده و ماهواره‌ها بازوی اصلی در این رصد به شمار می‌رود.
نزدیک به دو دهه است که ایران علیرغم تمام محدودیت‌ها توانسته در حوزه صنعت فضایی و ماهواره پرتاب‌های موفقی داشته باشد، یکی از این پرتاب‌ها ماهواره خیام است که مرداد سال گذشته از پایگاه بایکانور روانه آسمان شد؛ خیام یک ماهواره سنجش از راه دور با دقت یک متر بوده و حسن سالاریه رئیس سازمان فضای ایران در توصیف وظایف این ماهواره گفته است:«این ماهواره برای مدیریت منابع، مدیریت شهری و محیط ‌زیست مورد‌استفاده قرار خواهد گرفت.»
چرا ایران تلاش می‌کند در جمع کشورهای فضایی باشد؟
همانطور که گفته شد یکی از کارکردهای ماهواره‌های سنجش از راه دور رصد و پایش محیط زیست با دقت بالا است، به همین دلیل کشورهای صاحب تکنولوژی ماهوراه‌های مختلفی را راهی فضا کرده، اطلاعات و داده‌های آن را با سایر کشورها به اشتراک می‌گذارند اما ن..

آمادگی ایران برای ارائه دائمی سرویس‌های ارتباطی پرسرعت برای زائران ایرانی و عراقی

به گزارش گروه علم و پیشرفت خبرگزاری فارس به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، عیسی زارع پور در سفر به عراق در دیدار با خانم هیام الیاسری وزیر ارتباطات عراق با اشاره به پیشرفت های فناورانه ایران، گفت: زمینه های مشترک بسیاری برای توسعه روابط ایران و عراق در زمینه ارتباطات و فناوری های نوین وجود دارد.
زارع پور در ابتدای این دیدار با محکوم کردن جنایات رژیم صهیونیستی در غزه و تشکر از مواضع محکم دولت و مردم عراق در محکومیت نسل کشی و کودک کشی در غزه و حمایت قاطع از مردم مقاوم و مظلوم فلسطین، به اجرا و توافقات قبلی تاکید کرد و گفت: جمهوری اسلامی ایران با تجربه فراوان آمادگی دارد در کلان پروژه های ارتباطی و اینترنتی عراق مشارکت داشته باشد.
وی با ارائه آمار میزان همکاری مشترک دو کشور، افزود: در حال حاضر ۱٫۵ ترابیت بر ثانیه ظرفیت تبادل داده بین دو کشور است که ظرفیت و زمینه توسعه و افزایش چند برابری دارد.
وزیر ارتباطات با اشاره به برقراری لینک مستقیم ایران و عراق در ایام اربعین و بهبود چشمگیر کیفیت ارتباطات، گفت: لینک مستقیم ارتباطات باید تقویت و دائمی شود و..