به گزارش گروه علم و پیشرفت خبرگزاری فارس به نقل از مرکز ملی فضای مجازی، سیدمحمد امین آقامیری دبیر شورای عالی و رئیس مرکز ملی فضای مجازی با جمعی از مدیران سکوها و فعالان فضای مجازی استان خراسان رضوی دیدار کرد.
مدیران سکوها در این دیدار به صورت مبسوط دیدگاهها و نظرات خود را در حوزههای اقتصاد دیجیتال، توسعه حوزه فناوری اطلاعات، گسترش زیرساختهای شرکتهای دانشبنیان و سکوهای فعال در حوزه فضای مجازی و … بیان و پیشنهادات خود را در زمینه رفع مشکلات موجود، به دبیر شورای عالی فضای مجازی ارائه کردند.
آقامیری نیز در این نشست طی سخنانی با بیان اینکه شورای عالی و مرکز ملی فضای مجازی از توسعه اقتصاد دیجیتال در کشور حمایت میکند، گفت: استان خراسان رضوی جزو استانهای فعال در حوزه اقتصاد دیجیتال و فضای مجازی است و ما امیدواریم که با کمک دولت و مرکز ملی فضای مجازی، وضعیت استانهای فعال در این حوزه بهتر از قبل شود.
وی افزود: مشهد بستر بسیار مناسبی برای توسعه اقتصاد دیجیتال و سکوها است، البته با توجه به مشکلات روبروی سکوهای فضای مجازی به خصوص همین مواردی که درباره سکوهای فعال در مشهد مطرح شد، در برنامه هفتم برنامهریزی خوبی برای رفع مشکلات این زیستبوم صورت دادهایم.
رئیس مرکز ملی فضای مجازی تصریح کرد: ما دنبال راهکارهای مختلف برای کمک به جلوگیری از مهاجرت نخبگان در حوزه اقتصاد دیجیتال هستیم و امیدواریم با کمک شرکتهای دانش بنیان فعال در این حوزه، بتوانیم در این زمینه هم گامهای مثبتی برداریم.
آقامیری با اشاره به مطالب مطرح شده توسط مدیران سکوها درباره مشکلات بهکارگیری نیروی امریه، یکی از راههای کمک به شرکتهای دانشبنیان را حل همین مشکل دانست و تاکید کرد: به نظر میرسد که نیاز است با به روز رسانی آئیننامه امریه سربازی در حوزه اقتصاد دانشبنیان، هم بتوان سهمیه شرکتها را افزایش داد و هم اینکه برای حفظ نخبگان این حوزه گام بلندتری برداشت.
وی در بخش دیگری از سخنانش به موضوع لزوم توجه به «اقتصاد محتوا» اشاره کرد و گفت: اقتصاد محتوای فضای مجازی در کشورمان نیازمند به بازطراحی اساسی است و این باعث شکلنگرفتن زیست بوم تولید محتوا شده و ما در مرکز ملی در حال طراحی یک سازوکار جدید برای توسعه این حوزه هستیم.
دبیر شورای عالی فضای مجازی تاکید کرد: تا زمانی که در حوزه سکوها صرفا به خدمات داخلی فکر کنیم، موفق نخواهیم بود لذا مرکز ملی فضای مجازی آماده است که سیاستها و راهبردهای لازم جهت کمک به دستگاهها برای حمایت از بینالمللی شدن این سکوها را تدوین کند.
آقامیری در پایان خاطرنشان کرد: با توجه به تردد زوار خارجی در شهر مقدس مشهد، این فرصت خوبی برای سکوهاست تا زائران را با ظرفیتهای فناوران ایرانی آشنا کرده و خدمات مورد نیاز این زائران را در قالب سکوهای بومی رفع کنند.
پایان پیام/