Site Loader
تهران ، ستارخان ، مرکز پارسیان الکتریک

چاقی اصطلاحی است که به این معنی است که شما شاخص توده بدنی (BMI) 30 یا بالاتر دارید و باعث می شود که شما بیشتر در معرض مشکلاتی مانند موارد زیر قرار بگیرید:

  • بیماری قلبی و سکته مغزی
  • فشار خون بالا
  • دیابت
  • برخی از سرطان ها
  • بیماری کیسه صفرا و سنگ کیسه صفرا
  • آرتروز
  • نقرس
  • مشکلات تنفسی، مانند آپنه خواب (زمانی که تنفس فرد برای دوره های کوتاه در طول خواب قطع می شود) و آسم

همه افراد چاق این مشکلات را ندارند. اگر سابقه خانوادگی یکی از این بیماری ها را داشته باشید، خطر ابتلای شما به آنها افزایش می یابد.

برای آنکه بتوانید وزن خود را کاهش داده و به وزن متناسبی برسید، می توانید از انواع مکمل های گیاهی کمک بگیرید. برای اطلاع از قیمت و خرید قرص های چربی سوز گیاهی به داروخانه آنلاین مراجعه کنید.

همچنین، محل وزن شما می تواند مهم باشد. اگر چاقی بیشتر اطراف شکم شما باشد (شکل “سیب”)، ممکن است خطر بیشتری نسبت به شکل “گلابی” داشته باشید، به این معنی که وزن اضافی شما بیشتر در اطراف باسن و ران شما است.

در اینجا نگاهی دقیق تر به هفت مشکلی که با چاقی یا اضافه وزن مرتبط هستند، آورده شده است.

بیماری قلبی و سکته مغزی

اضافه وزن احتمال ابتلا به فشار خون و کلسترول بالا را افزایش می دهد. هر دوی این مشکلات احتمال ابتلا به بیماری قلبی یا سکته را افزایش می دهند.

خبر خوب این است که کاهش مقدار کمی از وزن می تواند شانس ابتلا به بیماری قلبی یا سکته را کاهش دهد. نشان داده شده است که کاهش وزن بیشتر باعث کاهش بیشتر این خطر می شود.

دیابت نوع ۲

اکثر افرادی که دیابت نوع ۲ دارند، اضافه وزن دارند یا چاق هستند. شما می توانید با کاهش وزن، خوردن یک رژیم غذایی متعادل، خواب کافی و ورزش بیشتر، خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را کاهش دهید.

اگر دیابت نوع ۲ دارید، کاهش وزن و فعالیت بدنی بیشتر می تواند به کنترل سطح قند خون شما کمک کند. فعال شدن بیشتر ممکن است نیاز شما به داروهای دیابت را کاهش دهد.

برای کمک به کاهش وزن و افزایش سوخت و ساز بدنتان در حین ورزش می توانید از ال کارنیتین بی اس کی ۲۰۰۰ کمک بگیرید.

سرطان

سرطان های روده بزرگ، سینه (پس از یائسگی)، آندومتر (پوشش داخلی رحم)، کلیه و مری با چاقی مرتبط هستند. برخی مطالعات همچنین ارتباط بین چاقی و سرطان های کیسه صفرا، تخمدان ها و پانکراس را گزارش کرده اند.

بیماری کیسه صفرا

اگر اضافه وزن دارید بیماری کیسه صفرا و سنگ کیسه صفرا شایع تر است.

از قضا، خود کاهش وزن، به ویژه کاهش وزن سریع یا کاهش وزن زیاد، می تواند احتمال ابتلا به سنگ کیسه صفرا را افزایش دهد. کاهش وزن با سرعت حدود ۱ پوند در هفته، کمتر باعث ایجاد سنگ کیسه صفرا می شود.

آرتروز

آرتروز یک بیماری شایع مفصلی است که اغلب زانو، لگن یا پشت را درگیر می کند. حمل وزن اضافی فشار بیشتری بر روی این مفاصل وارد می کند و غضروف (بافتی که مفاصل را متحرک می کند) که به طور معمول از آنها محافظت می کند را از بین می برد.

کاهش وزن می تواند فشار روی زانوها، باسن و کمر را کاهش دهد و ممکن است علائم آرتروز را بهبود بخشد.

نقرس

نقرس بیماری است که مفاصل را درگیر می کند. این بیماری زمانی اتفاق می افتد که اسید اوریک بیش از حد در خون شما وجود دارد. اسید اوریک اضافی می تواند کریستال هایی را تشکیل دهد که در مفاصل رسوب می کنند.

نقرس در افراد دارای اضافه وزن بیشتر دیده می شود. هر چه وزن شما بیشتر باشد، احتمال ابتلا به نقرس بیشتر می شود.

در کوتاه مدت، تغییرات ناگهانی وزن ممکن است منجر به تشدید نقرس شود. اگر سابقه نقرس دارید، بهترین راه کاهش وزن را با پزشک خود در میان بگذارید.

آپنه خواب

آپنه خواب یک بیماری تنفسی است که با اضافه وزن مرتبط است.

آپنه خواب می تواند باعث شود که فرد در هنگام خواب به شدت خروپف کند و تنفسش برای مدت کوتاهی قطع شود. آپنه خواب ممکن است باعث خواب آلودگی در طول روز شود و احتمال بیماری قلبی و سکته مغزی را بیشتر کند.

کاهش وزن اغلب آپنه خواب را بهبود می بخشد.

Post Author: parsianelectric